Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Wall Street Journal: Elon Musk ar consuma droguri ilegale, inclusiv ecstasy și cocaină. Șefii Tesla și SpaceX, îngrijorați

Elon Musk ar consuma droguri ilegale, inclusiv ecstasy și cocaină, fapt ce stârnește îngrijorări în rândul directorilor și membrilor consiliilor de administrație ai Tesla și SpaceX, relatează Wall Street Journal, citat de Daily Mail.

În ultimii ani, unii directori și membri ai consiliului de administrație ai companiilor sale și alții apropiați miliardarului au devenit din ce în ce mai îngrijorați de faptul că acest consum de droguri îi ”alimentează” comportamentul neadecvat.

Aceștia se tem că ar putea avea consecinţe majore nu doar pentru sănătatea sa, ci şi pentru cele şase companii şi activele de miliarde de dolari pe care le supraveghează.

Alex Spiro, unul dintre avocațiii lui Elon Musk, a spus că CEO-ul a fost „testat regulat și aleatoriu pentru droguri la SpaceX și nu a picat niciodată un test”.

Musk a fumat marijuana la emisiunea Joe Rogan şi a declarat că are o reţetă pentru ketamină, asemănătoare psihedelicelor. Cu toate acestea, surselel citate au declarat pentru Jurnal că miliardarul a consumat LSD, cocaină, ecstasy şi ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private din întreaga lume, unde participanţii semnează acorduri de confidenţialitate sau îşi predau telefoanele pentru a intra, potrivit persoanelor care au fost martore când acesta consuma substanțe ilegale.

Citește și
Avionul spațial secret al Pentagonului, lansat în spațiu la două săptămâni după „Dragonul Divin”. S-a ocupat Elon Musk
Avionul spațial secret al Pentagonului, lansat în spațiu la două săptămâni după „Dragonul Divin”. S-a ocupat Elon Musk

În 2018, de exemplu, a luat mai multe tablete de acid la o petrecere pe care a organizat-o în Los Angeles, scrie Wall Street Journal. În 2019, ar fi consumat ciuperci psihedelice la un eveniment din Mexic, iar în 2021 a luat ketamina cu fratele său la o petrecere în Miami.

Persoane apropiate lui Musk, care are acum 52 de ani, au declarat că acesta ia droguri frecvent, în special consumă ketamină, şi că sunt îngrijorate că acestea i-ar putea cauza probleme de sănătate și i-ar putea afecta afacerile.

Consumul ilegal de droguri ar fi o încălcare a politicilor federale care ar putea pune în pericol contractele guvernamentale de miliarde de dolari ale SpaceX. Musk riscă astfel aproximativ 1.000 de miliarde de dolari în active deţinute de investitori, zeci de mii de locuri de muncă şi părţi importante ale programului spaţial american.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult