Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vladimir Putin, la ceremonia de anexare a teritoriilor ucrainene: Occidentul vrea ca Rusia să fie „colonia” sa

În timpul discursului susținut de președintele rus Vladimir Putin, vineri, în timpul ceremoniei de anexare a celor patru teritorii ucrainene.

Vladimir Putin a reluat afirmațiile potrivit cărora Occidentul încearcă să slăbească Rusia și să o îngenuncheze încă de la căderea Uniunii Sovietice.

”Occidentul caută noi oportunităţi de a ne lovi şi au visat mereu să ne fărâmiţeze statul în state mai mici care se vor lupta unul împotriva celuilalt”, declară el, potrivit news.ro.

Președintele rus a acuzat Occidentul că este „lacom” și că vrea ca Rusia să fie „colonia” sa.

”Ei nu vor să ne vadă o societate liberă. Vor să ne vadă ca pe o mulţime de sclavi”, spune el, continuând, în aplauzele sălii: ”Ei nu au nevoie de Rusia. Noi avem nevoie de Rusia!”

”Vom reconstrui totul”, dă asigurări Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin s-a adresat, de asemenea militarilor şi ruşilor recrutaţi.

”Ce inamic avem în faţa noastră?”, a întrebat Putin, desemnând Occidnetul.

”Compatrioţii noştri din Ucraina au văzut ce pregăteşte Occidentul omenirii. Occidentul credea că Rusia nu se va trezi niciodată. Asta aproape că a funcţionat în anii '90 (...), dar Rusia şi-a reluat locul, iar Occidentul continiă să încerce să ne distrugă” ,a denunţat el.

”Ei nu pot să rămână liniştiţi, ştiind amploarea resurselor noastre”, a acuzat liderul de la Kremlin, care a atacat ”dictatura dolarului”.

„Pentru Occident, ţările trebuie să-şi cedeze suveranitatea lor Statelor Unite”, în opinia sa.

„Occidentul nu vrea să ne vadă ca pe o societate liberă (...), posibilitatea societăţii noastre este o ameninţare pentru ei”, a acuzat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult