Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vladimir Putin, încântat de întâlnirea cu Lewis Hamilton, câștigător al Marelui Premiu al Rusiei

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat duminică Marele Premiu al Rusiei de Formula 1, disputată pe circuitul stradal de la Soci, şi a mai făcut un pas important către titlul mondial.

După cursă, pilotul a fost felicitat de Vladimir Putin în culise, în timp ce aștepta să-și primească trofeul. Președintele rus a părut foarte încântat de întâlnire, conform unor imagini publicate pe Twitter.

Hamilton pare să fi acceptat laudele lui Putin, după care s-a îndreptat spre colegii săi, lăsându-l pe lider singur în fața camerelor.

Hamilton, care a obţinut a 70-a sa victorie din carieră şi a 8-a din acest sezon cu timpul de 1h27min25sec181/1000, a fost urmat în clasament de Valtteri Bottas (Mercedes) la 2sec545/1000 şi de germanul Sebastian Vettel (Ferrari) la 7sec487/1000. În turul 25, pe când era în frunte, Bottas a ascultat ordinele de echipă şi s-a lăsat depăşit de britanic. Finlandezul a dorit să revină la şefie în ultimul tur, dar echipa nu i-a respectat doleanţa.

Mercedes a obţinut a 5-a victorie din tot atâtea curse găzduite pe circuitul de la Soci. Olandezul Max Verstappen (Red Bull) s-a clasat pe locul 5, în ziua în care a împlinit 21 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult