Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vladimir Putin, în vizită surpriză la Rostov pe Don, „inima” invaziei Ucrainei. De ce a venit noaptea președintele rus

Vizită surpriză a lui Vladimir Putin la cartierul general al armatei ruse pentru „operațiunea specială”, la Rostov pe Don. Președintele rus a făcut o inspecție neanunțată în noaptea de joi spre vineri.

Preşedintele a fost însoţit de ministrul apărării, Serghei Şoigu, şi de şeful statului-major şi comandantul operaţiunilor militare din Ucraina, generalul Valeri Gherasimov, informează un comunicat al Kremlinului preluat de AFP și Agerpres.

Putin a primit rapoarte despre desfăşurarea conflictului din Ucraina şi a asistat la prezentarea unor echipamente militare noi. El discutase cu comandanţii de la cartierul general din Rostov despre ofensiva rusă şi la sfârşitul lui octombrie.

Aflat în apropiere de frontiera cu Ucraina, Rostov pe Don este un centru operaţional al forţelor ruse; Putin a mai fost prezent acolo în martie şi august anul acesta.

De la Rostov a pornit în iunie şi revolta grupului de mercenari Wagner, condus de Evgheni Prigojin; înainte de a porni spre Moscova, aceştia au ocupat cartierul general al armatei ruse. 

Citește și
vladimir putin
Putin a observat un lucru „ciudat” pus la cale de NATO în lume: „Alianța își încalcă propriile doctrine”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult