Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vladimir Putin a spus în ce condiții e gata să negocieze pacea cu Ucraina: "Primul lucru care trebuie făcut"

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, miercuri, la finalul vizitei sale în China, că livrarea de rachete americane ATACMS forțelor ucrainene nu îl impresionează și că acest lucru face doar să prelungească agonia Ucrainei.  

"În primul rând, este cu siguranță dăunătoare și creează o amenințare suplimentară. În al doilea rând, cu siguranță vom fi capabili să respingem aceste atacuri.

Nu există nimic bun pentru Ucraina în acest sens. Nu face decât să prelungească agonia", a afirmat Putin, citat de agenția de presă TASS.

Liderul de la Kremlin a combătut părerile conform cărora Rusia va pierde războiul: "Dacă războiul este pierdut de Rusia, de ce să furnizăm ATACMS? Să ia înapoi ATACMS, toate celelalte armamente, să se așeze la clătite, să vină la noi la o petrecere cu ceai".

Putin a spus în ce condiții este dispus să negocieze pacea cu Kievul: "Dacă partea ucraineană dorește un proces de negociere real, este necesar să o facă nu prin niște «gesturi teatrale», ci primul lucru care trebuie făcut este anularea decretului președintelui ucrainean de interzicere a negocierilor".

Citește și
putin
Putin cere începerea de negocieri după explozia de la spitalul din Gaza. „Este un eveniment groaznic”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult