Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viză pentru Statele Unite fără interviu. Ambasada SUA la București îi îndeamnă pe români să-și reînnoiască documentele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ambasada Statelor Unite îi îndeamnă pe românii care au o viză turistică pentru Statele Unite să și-o reînnoiască online, pentru că în acest fel nu trebuie să se mai prezinte la ambasadă pentru interviu.  

Ca să fie și mai convingători, oficialii americani au postat pe pagina de Facebook a ambasadei o poză cu celebra cântăreață Inna, care tocmai și-a reînnoit viza și a ținut să imortalizeze momentul alături de ambasadorul Americii.

Departamentul de Stat a anunțat pentru anul trecut o scădere record a ratei de refuz pentru acordarea acestor documente românilor, de 8,79%.

Reducerea cu aproape 4% față de anul precedent este esențială pentru ca România să ajungă la numai trei procente de respingere și astfel să fie inclusă în programul Visa Waiwer.

Pentru ca această rată de respingere a vizelor să continue să scadă, ministerul Afacerilor Externe îi sfătuiește pe români să verifice foarte bine, online, toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a obține viza și să nu aplice, dacă nu întrunesc toate cerințele. 

Citește și
donald trump
Ce ar însemna pentru România realegerea lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult