Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO Zelenski cere întregii lumi să iasă în stradă: „Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri seară cetăţenilor din întreaga lume să iasă în stradă pentru a protesta împotriva invaziei ruse.

"Continuaţi cu simbolurile ucrainene pentru a apăra Ucraina, pentru a apăra libertatea, pentru a apăra viaţa!", a afirmat preşedintele Zelenski într-un mesaj video în limba engleză.

"Întâlniţi-vă în pieţe, pe străzi, arătaţi-vă şi faceţi-vă auziţi!"

Într-un discurs înflăcărat în ajunul datei ce marchează o lună de la începerea invaziei ruse, preşedintele Zelenski a cerut lumii "să se ridice împotriva războiului începând cu 24 martie".

"Exprimaţi-vă, manifestaţi-vă din birourile voastre, din casele voastre, din şcolile şi universităţile voastre, manifestaţi în numele păcii!", a insistat preşedintele Ucrainei.

Citește și
abramovici
Zelenski i-ar fi cerut lui Biden să nu îl sancţioneze pe Abramovici. Oligarhul rus ar putea fi un mediator al conflictului

Sute de civili au fost ucişi, alte sute au fost răniţi şi peste trei milioane de ucraineni au fugit din calea războiului după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie pentru a pune capăt înclinaţiilor sale pro-occidentale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult