Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Video. Un șofer reușește o întoarcere imposibilă pe marginea unei stânci. ”Mi-am ținut respirația urmărind asta”

Un videoclip apărut pe rețelele de socializare a provocat o adevărată isterie printre șoferi. Un șofer reușește o întoarcere imposibilă din mai multe mișcări, scrie LadBible.

Clipul începe cu mașina de culoare albastru închis chiar pe marginea unui drum îngust. Șoferul necunoscut, dar care, cu siguranță, are încredere în abilitățile sale de conducere, poate fi văzut cum face mai multe manevre până când reușește să facă o întoarcere completă și să își continue drumul de parcă nu ar fi mare lucru.

După cum vă puteți imagina, clipul a atras multă atenție în mediul online, o persoană comentând: „Mi-am ținut respirația urmărind asta”.

Un altul a spus: „Niciodată nu mă voi plânge că fac o întoarcere din trei mișcări... niciodată”.

Altcineva a glumit: „Acum, pentru a finaliza testul practic de conducere... Vă rugăm să întoarceți vehiculul pe marginea stâncii”.

În timp ce o a patra persoană a postat pe Twitter: „Nu știu ce este mai rău... 1. Faptul că tipul ăsta a crezut că aceasta este o idee bună. 2. Faptul că într-un fel a reușit de fapt!".

Mulți utilizatori de rețele sociale pur și simplu l-au etichetat „terifiant” sau „inducător de anxietate”, în timp ce alții s-au întrebat de ce șoferul nu a dat pur și simplu cu spatele pe drum - dar unde ar mai fi distracția, nu?

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult