Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un bărbat a încercat să intre în cabina piloţilor și să deturneze un avion Delta Airlines

Un avion al companiei Delta Airlines a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în New Mexico, după ce un pasager a vrut să intre în cabina piloților, pentru a opri aeronava care se îndrepta spre statul Tennessee.

Avionul a decolat din Los Angeles și ar fi trebuit să ajungă în Nashville. Din cauza unui bărbat care a încercat să oprească cursa, aeronava a aterizat în Albuquerque. Acolo, individul a fost reţinut de către autorităţi, informează The Sun.

"M-am aflat pe rândul al treilea și am asistat la tot ce s-a întâmplat. Înfricoșător, dar însoţitorul nostru de zbor de la Delta, Christopher Williams, a acționat rapid. La fel au făcut și câțiva pasageri din jurul meu", a fost mesajul pe care Jessica Robertson l-a postat pe Twitter. 

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare se poate observa cum individul este pus la pământ de către trei bărbați aflați la bordul aeronavei. Apoi, unul dintre aceştia își scoate cureaua pentru a-l lega pe atacator. În tot acest timp, individul strigă: "Opriţi avionul".

Citește și
Delta Airlines
Delta Airlines a reluat o parte din zboruri, dupa o zi in care totul a fost suspendat. Anuntul facut de compania aeriana

"Pasagerul nu a avut succes. Avionul a aterizat în siguranță, iar individul a fost reţinut de poliție și FBI. Este în custodie acum", a anunțat, într-un comunicat de presă, compania Delta Airlines.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult