Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Și-a împușcat vecinii pentru că aruncau zăpada în fața casei sale. Momentul a fost filmat

O disputa între vecini s-a încheiat tragic într-un orășel din statul american Pennsylvania. Un bărbat de 47 de ani a împușcat doi soți care locuiau peste drum de el, iar apoi s-a sinucis, relatează New York Post.

Jeffrey Spaide, în vârstă de 47 de ani, ar fi fost nemulțumit de faptul că cei doi vecini aruncau zăpada în fața casei sale, în timp ce își deszăpezeau propria curte.

Potrivit procurorilor, existau neînțelegeri de mai multă vreme între bărbat și vecinii săi, James Goy, în vârstă de 50 de ani și soția sa, Lisa, în vârstă de 48 de ani. Ultima dispută s-a încheiat tragic însă.

Camerele de supraveghere au surprins momentele șocante. După un schimb de replici, Spade s-a dus în casă să se înarmeze.

Citește și
Carambol
Carambol cu 40 de mașini pe o autostradă din SUA. Mai multe persoane au fost grav rănite

„Dacă vii aici, te las inconștient. Îți voi face viața un coșmar”, i-a strigat James, una dintre victime, adresând-ui și o serie de injurii.

„Ești un nenorocit. Nu știi cum să vorbești cu cineva”, a continuat soția acestuia.

Câteva secunde mai târziu, James a ieșit din casă, îndreptându-se amenințător spre cei doi, care au continuat să îi adreseze cuvinte jignitoare. Când au realizat că acesta are o armă, James l-a îndemnat să o pună jos.

După ce i-a împușcat, Spade s-a întors să ia o armă mai puternică, cu care a împușcat-o din nou pe femeia căzută la pământ, povestesc martorii. „Trebuia să îți ții gura închisă”, a strigat el.

În urma masacrului, bărbatul a intrat în casă, unde s-a sinucis cu o a treia armă de foc, potrivit polițiștilor.

Potrivit presei locale, Jeffrey Spade era un decorat veteran al marinei americane, unde a activat între 1993 și 1998.

Anchetatorii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult