Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un patron a izbucnit în lacrimi când și-a plătit angajaţii pentru ultima dată: „Mă doare inima”

Proprietar al unor restaurante din Mexic, Ramón Sesma Coronado a izbucnit în lacrimi când a trebuit să își anunțe angajații că îi plătește pentru ultima dată, fiind obligat să își închidă afacerea din cauza pandemiei, relatează elcomercio.pe.

Ramon are două restaurante şi o firmă de contabilitate, unde lucrau 80 de angajaţi însă a fost obligat să își închidă afacerille după ce autoritățile mexicane au închis toate activitățile neesențiale, pentru a încetini avansarea bolii. 

Pentru că restaurantele nu mai erau profitabile dacă se axau doar pe livrări, omul de afaceri și-a adunat angajații și, cu lacrimi, le-a spus că aceasta va fi ultima dată când le va putea plăti salariile.

"Mă doare inima să le spun că este ultima dată când îi pot plăti, pentru că ar fi iresponsabil să continuăm, pentru că atunci când se va termina pandemia de coronavirus, nu vor avea o companie la care să revină", ​​a spus plângând omul de afaceri.

Acesta și-a consultat angajații și i-a rugat să voteze: ”Ce să fac? Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas? Îi dau guvernului taxe şi asigurare socială? Sau vi-i dau vouă”, îi întreabă el.

Citește și
Poliția Mexicană
19 oameni ucişi într-un schimb de focuri între membri ai unor carteluri rivale din Mexic

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult