Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul în care un balcon plin cu petrecăreți se prăbușește în gol

Mai multe persoane care se aflau la o petrecere într-o casă din Malibu, California, au fost rănite la finalul săptămânii trecute, după ce balconul s-a prăbușit pe malul stâncos, potrivit presei locale.

Două persoane au suferit răni grave, iar alte patru au trebuit transportate la spital.

Proprietara locuinței susține că a închiriat locuința unui grup de șase tineri, care doreau să își petreacă acolo finalul de săptămână. A aflat însă de la vecini că aproximativ 30 de persoane au dat o petrecere în casa ei.

Femeia i-a sunat pe tinerii cărora le închiriase proprietatea și timp de trei ore a încercat fără succes să îi convingă să oprească petrecerea. La aproximativ 15 minute după ce a încheiat convorbirea, balconul din spatele casei a cedat. 

Potrivit pompierilor, pe balcon erau cel puțin 15 persoane când s-a prăbușit. Aceștia au căzut de la aproape 5 metri, pe stâncile și pietele de pe plajă.

„Am auzit cum s-a crăpat și mi-am văzut toți prietenii și pe iubita mea cum au căzut 5 metri pe pietre. Balconul pur și simplu a cedat. Putea fi mult mai ru, dar este destul de îngrozitor”, a declarat un martor.

O parte dintre tinerii răniți vor acum să ceară despăgubiri în instanță.

„Unul dintre clienții au probleme ortopedice. Unul dintre ei s-a lovit la cap”, a declarat avocatul Shervin Lalezary, care îi reprezintă pe cel puțin patru dintre tinerii accidentați.

Pompierii au declarat că acea casă nu poate fi locuită. După ce a analizat daunele, proprietara a spus că locuința a fost vandalizată, pe lângă balconul complet distrus.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult