Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Incident șocant. Un bărbat și-a mâncat mâinile în timp ce era arestat și a murit la scurt timp

Un bărbat din California a murit la scurt timp după ce a fost arestat. Reținerea sa a oferit momente șocante, filmate de o martoră, scrie rt.com.

Poliția din Redding a primit un apel despre un posibil caz de violență domestică și s-a deplasat, marți, la un motel din oraș.

Agenții au dat peste un bărbat foarte agitat și pe jumătate dezbrăcat.

Imaginile arestării au fost făcute publice chiar de Poliția din Redding, deși au un puternic impact emotional. În timp ce este reținut, bărbatul de 37 de ani începe să își muște propriile mâini.

”Scuipa bucăți de carne pe jos”, a relatat îngrozit unul dintre polițiști. Pe filmare se aude și un martor care exclamă: ”se mănâncă singur!”

Polițiștii l-au lovit în mod repetat și au folosit inclusiv o armă cu electroșocuri.

Citește și
George Floyd
Detaliu șocant. 44 de persoane reținute la Minneapolis și-au pierdut cunoștința

.mcclatchy-embed{position:relative;padding:40px 0 56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:100%}.mcclatchy-embed iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Bărbatul a încetat din viață la doar 32 de minute din momentul reținerii, a transmis Sacramento Bee. Cauza morții nu a fost stabilită. Poliția a declarat că acesta a prezentat dificultăți medicale în urma confruntării, dar că părea să fie în stare bună în timp ce a primit îngrijiri medicale.

În camera bărbatului au fost găsite cocaină și alte droguri. Cinci polițiști au fost suspendați în urma incidentului. Aceasta este procedura standard când un suspect aflat în custodie moare, au explicat autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult