Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Ce au găsit soldații ucraineni într-un camion-bucătărie capturat de la ruși

Dieta armatei ruse care a invadat Ucraina a fost dezvăluită, după ce soldații care apărau țara asediată au cucerit un camion de bucătărie.  

Videoclipul realizat de soldații ucraineni a fost postat pe Reddit și arată un imens vehicul blindat KamAZ care este echipat cu o bucătărie profesională la bord.

Însă conținutul dulapurilor – și podeaua – i-a șocat pe utilizatorii de pe internet, notează Daily Star.

Imaginile oferă un tur al vehiculului, capturat în Ucraina, care se pare că a fost abandonat în timpul luptelor din ultimele săptămâni.

În partea unității de depozitare a camionului se află saci peste saci de cartofi și ceapă, în timp ce în bucătăria propriu-zisă – aparent jefuită de localnici – se află și mai mulți saci de cartofi și ceapă.

În înregistrarea video, soldatul care vorbește în ucraineană găsește tot mai multe pungi cu aceleași două legume, pe jos, îngrămădite.

Citește și
Rușii par a da înapoi, în așteptarea răspunsului Ucrainei la pretențiile lor. Negocieri decisive au loc în Turcia
Volodimir Zelenski: Ucraina va păstra zilnic un minut de reculegere pentru victimele războiului

Apoi deschide câteva sertare unde găsește vesela și un alt produs alimentar: borcane cu murături. Borcanele mari sunt de fapt sparte, astfel încât murăturile nu pot fi folosite.

Există, de asemenea, o cutie de plastic plină cu diferite condimente și mirodenii, pentru a oferi probabil o oarecare varietate mâncărurilor de bază, care se pare că le sunt oferite soldaților ruși.

Cert este că lipsa de varietate a alimentelor este o sursă de amuzament pentru utilizatorii pe Reddit.

”Destul de ciudat că erau cartofi pe jos, poate că era în meniul de astăzi. Soldații ar putea mânca și rații de luptă, iar cartofii ar putea fi doar un supliment pentru asta.” - a comentat cineva.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult