Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini noi cu arestarea lui George Floyd. Trei polițiști stăteau cu genunchii peste el

Un nou videoclip arată reținerea lui George Floyd de către poliția Minneapolis, unde trei ofițeri stau cu genunchii pe el pentru a-l ține la pământ, scrie Daily Mail. 

Clipul oferă un unghi diferit asupra scenei larg mediatizate care a fost filmată în Memorial Day și pare să arate o parte a confruntării înainte ca lucrurile să escaladeze și mai mult.

În imagini, Floyd poate fi auzit în repetate rânduri spunând ofițerilor că nu poate respire: - ”Te rog, te rog, lasă-mă să stau în picioare”.

Unghiul clipului îi arată pe cei trei ofițeri care stau peste George Floyd în timp ce acesta îi implore să se ridice de pe el: „Te rog, nu pot respira”, continuă el în clip. 'Mă doare stomacul. Mă doare gâtul. Te rog, te rog. Nu pot să respir”.

Derek Chauvin, ofițerul de poliție care a fost filmat în timp ce statea cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, a fost arestat, transmite BBC.

Citește și
Arestat Italia
Un român arestat în Italia, la o stație de taxare, a aflat la penitenciar că are coronavirus

În urma morții bărbatului de culoare din orașul american Minneapolis, autoritățile au concediat patru polițiști care au participat la intervenția printre care și Derek Chauvin.

În oraşul american Minneapolis au izbucnit proteste violente după ce un bărbat de culoare, George Floyd, a murit după ce un ofiţer de poliţie alb l-a apăsat cu genunchiul pe gât, în pofida apelurilor lui Floyd că nu putea să respire.

Scena a fost filmată de o trecătoare şi a devenit “virală”. Guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, a mobilizat joi gărzile naţionale, în faţa revoltelor care au izbucnit în Minneapolis.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult