Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. A intrat cu peste 160 de km/h în lanul de porumb, ca să scape de poliție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ca să scape de polițiști, un șofer din Statele Unite a intrat cu mașina într-un lan de porumb, cu peste 160 de kilometri pe oră.

A refuzat să oprească la un control de rutină, moment în care a început o cursă infernală, iar toată acțiunea a fost filmată de camerele video ale agenților.

Polițist: "Acest șofer a refuzat să oprească la un control de rutină. Rulează cu o viteză de 167 de kilometri pe oră. Acum a intrat într-un lan de porumb."

Suspectul a sperat să-și piardă urma în lanul de porumb, dar din spate veneau cu viteză polițiștii. La un moment dat l-au avut perfect în vizor, dar printr-o manevră rapidă individul a reușit să se facă nevăzut. Până la un moment dat...

Polițist: "Se pare că a rămas împotmolit. Unul dintre ei... de fapt, doi dintre ei încearcă să scape. "Opriți-vă! Sunteți somați de poliție!"

Citește și
Un poliţist alb, inculpat în cazul morţii afro-americanei Breonna Taylor în SUA
Un poliţist alb, inculpat în cazul morţii afro-americanei Breonna Taylor în SUA

În ciuda avertismentelor, doi dintre ocupanții mașinii au alergat glonț spre cel mai apropiat desiș, moment în care agenții au ales să se îndrepte spre autoturism.

Polițist: "Poliția statală! Dacă mai e cineva în mașină, ieșiți cu mâinile sus! E goală. Să mergem mai departe! "

Oamenii legii au continuat să-i caute pe suspecți prin lanul de porumb, însă fără succes... Până când, câteva zile mai târziu, l-au găsit pe unul dintre ei într-o mașină portocalie. Chiar dacă a încercat să fugă din nou, a fost prins în scurt timp și încătușat pentru că a tras mai multe focuri de armă asupra polițiștilor și a fugit de la locul faptei. Pasagera din dreapta a fost și ea reținută și acuzată pentru consum de substanțe interzise.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult