Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viața unui bărbat se transformă într-un „film de groază” după ce a găsit o ușă ascunsă în subsol

Viața unui bărbat a fost transformată într-o poveste de groază, după ce a descoperit o ușă misterioasă în subsolul casei sale, scrie Mirror.co.uk.

Bărbatul a povestit cum s-a mutat recent într-o casă nouă și, când a explorat proprietatea, a dat peste o „cameră ascunsă de la subsol”.

Totuși, accesul în cameră era blocat de un dulap metalic. Bărbatul a postat și o fotografie pe Reddit, în care a spus: „Foștii proprietari ai noii mele case au blocat această cameră ascunsă cu un raft - ușa nu duce afară”.

După ce a distribuit o fotografia cu ușa pe rețelele de socializare, bărbatul a fost asaltat de solicitări în care oamenii îi cereau să se aventureze înăuntru pentru a „rezolva misterul”. Dar a renunțat rapid la această idee, spunând că filmele de groază l-au învățat că mai bine nu deschide acea ușă.

El a adăugat: „Câinii mei nu se vor apropia de ușă, așa că nu o deschid. Filmele de groază m-au învățat că cel mai bine este dacă nu deschid o ușă blocată intenționat în care cu siguranță nu se dorește să se intre, așa că să rămână închisă”.

Comentând descoperirea sa, un utilizator a spus: „Aceasta este o tortură absolută. Cum dormi noaptea știind că în casa ta există o ușă care duce într-un necunoscut? Adună o mai mulți oameni, transmite live și deschide ușa aia!”

Un alt utilizator a adăugat: "Evident, deschide ușă! Trebuie să vezi ce este acolo!"

Un al treilea utilizator a spus: „Omule, trebuie să deschizi această ușă. Asigură-te transmiți în direct. Știi, pentru orice eventualitate.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult