Modifica setarile cookie
Toate categoriile

"Viața noastră este atât de grea, iar ea trăiește bine". Furie în Coreea de Nord din cauza fiicei lui Kim Jong-un

Nord-coreenii obișnuiți, care luptă pentru a supraviețui, s-au înfuriat pe fiica lui Kim Jong-un, cea care duce o viață de huzur și se îmbracă numai cu haine de lux.

Stilul de viață al lui Kim Ju-ae este total neobișnuit în comparație cu cel al nord-coreenilor de rând. Aceasta trăiește în lux și are parte de călărie, schi sau înot, potrivit Serviciilor Naționale de Informații din Coreea de Sud.

Din cauza hainelor pe care le poartă, fetița de 10 ani a atras furia nord-coreenilor obișnuiți, conform spionilor sud-coreeni, citați de Daily Star.

"Ma enervează că viața noastră este atât de grea, iar Kim Ju-ae mănâncă bine și trăiește bine. Apare mereu la televizor în hainele ei de lux", a declarat sub protecția anonimatului un bărbat din Coreea de Nord, citat de Radio Free Asia.

Din noiembrie 2022 și până în prezent, Kim Ju-ae a apărut în public, alături de tatăl ei, de șapte ori. Din acest motiv, s-a speculat că ea este pregătită să-și înlocuiască tatăl în funcția de lider suprem al țării.

În calitate de membru al familiei unui oficial nord-coreean, Ju-ae nu frecventează o instituție de învățământ de stat. În schimb, ea primește lecții la reședința sa din capitala Coreei de Nord, Phenian.

ONU: Nord-coreeni suferă de malnutriție

Stilul de viață luxos al lui Ju-ae intră în contrast cu traiul de care au parte nord-coreenii.

Coreea de Nord se află în mijlocul unei crize alimentare, iar mulți cetățeni se confruntă cu foametea, după ce în timpul pandemiei de Covid-19 au avut parte de provizii limitate.

Săptămâna trecută, Națiunile Unite și autoritățile din Coreea de Sud au anunțat că aprovizionarea cu alimente a nord-coreenilor a "scăzut acum sub cantitatea necesară pentru a satisface nevoile umane minime".

Îngrijorările au fost exprimate după ce imaginile din satelit au arătat că produsele agricole sunt mult mai puține decât în ​​anii precedenți.

Organizația pentru Alimentație și Agricultură a ONU consideră că nord-coreenii suferă de malnutriție de câțiva ani.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult