Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Veste proastă pentru admiratorii columbianului logodit cu o păpușă din cârpe. Ce se întâmplă cu Natalia

Un bărbat care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe este „distrus”, după ce soția sa s-ar fi „îmbolnăvit” și a fost tratată în ambulanță de paramedici.  

Cristian Montenegro a ajuns, recent, pe prima pagină a ziarelor, după ce a dezvăluit că el și partenera sa, Natalia, au adus pe lume cel de-al treilea copil al lor, tot o păpușă din cârpe, scrie Daily Star.

Acum, cei doi au împărtășit o altă actualizare din controversata lor relație, deoarece se pare că soția tânărului de 27 de ani s-a îmbolnăvit.

Într-un clip distribuit online, Cristian, din Bogota, Columbia, o arată pe soția sa întinsă pe patul unei ambulanțe, în timp ce paramedicii se ocupă de ea.

„A avut o durere de cap și a leșinat”, a spus bărbatul într-un videoclip. „Nu vreau să moară, este mama fiicei mele. Totul va fi bine, dragostea mea”.

Citește și
femeie silicon
Bărbatul care trăiește cu o păpușă de silicon făcută după soția moartă. FOTO

„O vom duce la spital și ne vom asigura că se simte bine”, l-a asigurat paramedicul, în timp ce pare că încearcă să nu râdă.

„Sper ca Natalie să se facă bine în curând”, a spus un utilizator.

„Ce s-a întâmplat cu Natalia?”, a comentat un alt utilizator.

Idila dintre columbian și păpușa din cârpe a început în august 2022, atunci când cei doi au anunțat că își planifică nunta de vis, după ce Cristian a cerut-o în căsătorie pe Natalia.

Mai mult decât atât, Cristian nu este prima persoană care se îndrăgostește de o păpușă din cârpe, care își și întemeiază o familie.

Meirivone Rocha Moraes, care s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, a dezvăluit că a „înșelat-o” anul trecut, chiar în momentul în care cei doi urmau să sărbătorească prima aniversare a nunții.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult