Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vacanţă de vis din Australia s-a transformat într-un coşmar. Abuzurile la care a fost supusă

O tânără de 23 de ani din Marea Britanie a plecat într-o vacanţă prin Australia, însă ceea ce a trăit acolo i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

Elisha Greer a fost răpită şi abuzata de un bărbat.

Tânăra, care a reuşit să scape din captivitate, a acceptat să îşi spună povestea la un post de televiziune. Fata a mărturisit că atunci când l-a cunoscut pe Martin a crezut că este un om bun.

In galeria foto de la finalul articolului vedeti cum arata agresorul!

Din păcate, însă, nu a fost aşa, iar zile la rând femeia a trăit un adevărat calvar. A fost bătută, violată şi ameninţată. Individul a încercat chiar să o lase însărcinată, crezând că astfel va fi obligată să rămână lângă el.

"La început totul a decurs foarte bine, apoi a devenit extrem de posesiv. Mai mult, mi-a aruncat pastilele anticoncepţionale, încercând să mă lase însărcinată. Credea că aşa o să mă forţeze să rămân lângă el. Mă ameninţa mereu cu arma, m-a bătut atât de rău încât mi-a spart nasul şi arcada. M-a rănit cu un cuţit în zona gâtului şi aveam vânătăi pe tot corpul", a povestit tânără.

Citește și
viol
Bărbat din Vâlcea reținut după ce ar fi violat o vecină. Ce a făcut în aceeași noapte

Într-o benzinărie persoană de la casă a observat că nu era ceva ok cu faţa şi anunţat poliţia. Acela a fost momentul în care tânăra a fost salvată.

Invididul a fost arestat, el urmând să îşi afle sentinţa la finalul lunii mai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult