Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un turist aflat în vacanță în Spania a murit intoxicat cu gaze în apartamentul pe care l-a închiriat

Un turist olandez aflat în vacanță la Palma de Mallorca a murit intoxicat cu gaze în apartamentul AirBnb pe care l-a închiriat.

Un grup de 11 tineri olandezi a închiriat o cameră pe Calle Violer din stațiune prin platforma AirBnb. Tragedia s-a petrecut la miezul nopții, când toată lumea dormea, relatează Diario de Mallorca.

Turiştii s-au cazat în camere diferite, însă cei mai afectați au fost doi dintre turiștii olandezi care au dormit lângă un boiler pe gaz.

Unul dintre ei s-a trezit din cauza durerilor puternice de cap și l-a văzut pe prietenul său, de 21 de ani, întins pe podea. La început a crezut că s-a distrat prea mult pe parcursul zilei, dar apoi și-a dat seama că tânărul nu mai respiră și a sunat la serviciile de urgență.

La fața locului au sosit imediat mai multe echipaje de poliție și ambulanță. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva pe băiatul de 21 de ani, acesta a fost declarat decedat.

Citește și
criminalisti
Doi frați au murit împreună la o stână din Bistrița-Năsăud. Ce spun anchetatorii despre cauza deceselor

Colegul de cameră cu victima a fost dus la spital cu simptome de intoxicație cu gaze.

Poliția a chemat tehnicieni specialiști în conducte de gaz, care au verificat sistemul de încălzire. Limitele admisibile pentru monoxid de carbon din apartament erau depășite.

Experții au identificat rapid problema: un cuib de păsări bloca conducta de evacuare cu numeroase frunze, iarbă și paie. Aerisirea de pe fațadă era și ea înfundată.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult