Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un TikToker cunoscut a șocat mii de oameni după ce le-a arătat rutina ei de îngrijire. Ce folosește în loc de gel de duș

O femeie, senzație nouă pe TikTok, a șocat mii de oameni, după ce și-a postat rutina de îngrijire pe platforma de socializare.  

TikTokerița Bee, care locuiește în Londra, a devenit virală la începutul acestei luni când a postat un videoclip în care arată ce produse folosește atunci când merge la duș.

În timp ce a lăsat roinetul să curgă, Bee a început să toarne o cantitate generoasă de Dettol, un dezinfectant și antiseptic de curățare, scrie Daily Star.

 

„Punct de vedere - dacă știi, știi. Băile cu Dettol sunt cele mai bune”, a exclamat femeia.

Oamenii au realizat că produsul este o soluție antiseptică concentrată care ucide bacteriile, și au avertizat-o pe Bee de faptul că lichidul i-ar putea dăuna organismului.

Citește și
mama influencer
O „mamă influencer” și-a pierdut copilul după ce l-a postat pe TikTok. Ea acuză serviciile sociale că i-au furat fiul | VIDEO

„Mi-ar fi prea frică să nu-mi cadă părțile feminine sau ceva de genul ăsta”, a spus un utilizator de TikTok.

„Pun pariu că organele tale genitale țipă”, a scris un al doilea.

Însă alții au spus că au experimentat și ei acest lucru atunci când erau mai tineri.

„Mama obișnuia mereu să facă asta, mai ales când cădeam și mă zgâriam la genunchi, ceea ce se întâmpla tot timpul”, a comentat o persoană.

Un altul a adăugat: „Tatăl meu face baie în Dettol de când mă știu și am 49 de ani”.

„Nu, sincer, este în regulă, pe spate scrie 'autoigienizare' și îți face baia să miroasă uimitor”, a subliniat o femeie.

Alții au remarcat că există două game diferite pentru Dettol - una pentru dezinfecția casei și cealaltă pentru igiena personală.

Pe site-ul Dettol se precizează că produsul conține cloroxilenol - care poate fi folosit „pentru curățarea antiseptică a rănilor minore cauzate de tăieturi, mușcături, zgârieturi, înțepături de insecte și pentru igiena personală”.

Bee i-a îndemnat pe oameni să citească spatele sticlei pentru a vedea instrucțiunile, ea răspunzând în comentarii că produsul este sigur pentru ea și că îl folosește în fiecare zi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult