Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un taximetrist și-a ucis soția cu o sabie de samurai, apoi a mărturisit totul într-un videoclip

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Dublin, Irlanda, de profesie taximetrist, și-a ucis soția cu o sabie de samurai, apoi a dezvăluit totul într-un videoclip filmat cu telefonul mobil.

În ziua în care a comis crima, cu puțin timp înainte de ora 11:30, individul a urcat la etajul casei sale și și-a luat sabia. Apoi, el a coborât și a tăiat-o în repetate rânduri pe Jean Eagers, care avea 57 de ani.

Aflat în imobil, un membru al familiei celor doi a fugit imediat în casa unui vecin și a anunțat ceea ce s-a întâmplat.

Sosite la fața locului, forțele speciale ale poliției irlandeze au pătrus în casă printr-o fereastră și au folosit o grenadă pentru a-i distrage atenția criminalului, care se baricadese în interiorul locuinței. Apoi, oamenii legii l-au arestat pe individ.

După ce a comis crima, William Eagers a recunoscut ceea ce a făcut într-un videoclip filmat cu telefonul mobil, informează Mirror.

Citește și
politia
Trei tineri din Prahova au fost reținuți după ce ar fi luat la bătaie și un taximetrist din oraș şi i-ar fi distrus maşina

Telefonul a fost confiscat de poliție în urma unei percheziții efectuate în imobilul respectiv după arestarea bărbatului.

O sursă din cadrul anchetei care a fost deschisă în acest caz a dezvăluit că individul a încercat să se sinucidă după atacul brutal în care și-a ucis soția.

„În momentul în care polițiștii înarmați au pătrus în casă, avea o rană pe care și-o provocase singur”, a afirmat sursa.

După ce a încercat să-și ia viața, William Eagers a fost internat nouă zile în spital, sub pază.

În momentul în care și-a ucis nevasta, din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de Covid-19, individul se confrunta cu probleme finaciare.

El devenise din ce în ce mai violent cu soția sa, pe care a bătut-o cu câteva săptămâni înainte de a o ucide.

Cel mai probabil, motivul pentru care individul a comis crima nu va fi cunoscut niciodată.

În cursul acestei luni, William Eagers, care, înainte de a ajunge taximetrist, a fost director de operațiuni de export, urmează să fie condamnat la închisoare pe viață, după ce a pledat vinovat pentru crima pe care a comis-o la 21 iunie 2020.

În Irlanda, pedeapsa obligatorie pentru omor este închisoarea pe viață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult