Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a împușcat în cap. Ce i-a spus soției înainte de tragedie

Un tată și fiica sa au fost găsiți morți în casa lor din New York, vineri. Incidentul este o crimă urmată de sinucidere, potrivit poliției. 

Ava Wood, în vârstă de 14 ani, a fost găsită într-o cameră separată de cea în care se afla tatăl ei, Cristopher Wood, în vârstă de 51 de ani, în casa lor din Baldwinsville. Ambii prezentau răni mortale în zona capului, provocate prin împușcare, potrivit Daily Mail.

Poliția a descoperit tragedia în urma efectuării unui control la domiciliul celor doi, după ce mama Avei a spus că nu poate lua legătura cu fiica sa.

Femeia a declarat polițiștilor că a vorbit cu tatăl fetei joi seară, iar acesta i-a spus: „Așa se termină pentru noi”.

Departamentul de poliție din Baldwinsville (BPD) și biroul șerifului lucrează în prezent la elaborarea unei cronologii exacte a incidentului.

Citește și
caini, Bucuresti, femeie ucisa
Ce spune Primăria Sectorului 6 după ce o femeie a fost ucisă de câini maidanezi în zona Lacului Morii

Până acum se știe că o femeie a sunat la 911 în jurul orei locale 8.31, vineri dimineața, pentru a solicita o verificare a proprietății unde locuia fiica ei pentru că aceasta nu s-a prezentat la școală și nu putea fi contactată.

Mama a spus că erau mașini pe aleea din fața casei, dar când a sunat la ușă, nu a răspuns nimeni, deși știa că fata era acasă cu tatăl ei și trebuia să meargă la școală.

Ava locuia doar cu tatăl ei. Părinții ei erau căsătoriți, dar separați și nu locuiau împreună, potrivit poliției.

Mama și tatăl au fost implicați în două incidente domestice anterioare. Cel mai recent, bărbatul i-a trimis femeii mesaje de hărțuire.

Ava era elevă în clasa a IX-a la Durgee Junior High School, din Baldwinsville. Era foarte implicată la școală și făcea atletism.

Prietenii și membrii comunității i-au adus un omagiu fetei pe contul ei de Instagram.

Între timp, reprezentanții liceului din Baldwinsville organizează ședințe de consiliere psihologică pentru elevi și a anulat toate activitățile extrascoalare.

Ancheta autorităților este în curs de desfășurare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult