Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată și-a omorât cei trei copii mici pentru a se răzbuna pe soția sa. ”Dacă eu nu-i pot avea, nici tu nu o să poți”

Un american va fi condamnat la închisoare pe viață după ce și-a omorât cei trei copii mici, pentru a se răzbuna pe soția cu care se afla în proces de divorț. Înainte de asta, i-a scris femeii: ”Dacă eu nu pot să-i am, atunci nici tu nu o să poți”.  

Jason Karels, de 36 de ani, din Round Lake Beach, Illinois, a pledat vinovat pentru uciderea celor trei copii ai săi și va fi condamnat la închisoare pe viață, fără posibilitatea de eliberare condiționată, scrie New York Post.

Îngrozitorul eveniment a avut loc pe 13 iunie 2022, când bărbatul i-a înecat în cadă pe Bryant, de 5 ani, Cassidy, în vârstă de 3 ani și pe Gideon, de 2 ani. Înainte de a-i ucide, individul i-a lăsat un mesaj scris soției sale, cu care se afla în proces de divorț: ”Dacă eu nu pot să-i am, nici tu nu poți”.

Cadavrele celor mici au fost descoperite chiar de mama lor, Debra, alături de terifiantul bilețel lăsat de tatăl ucigaș.

„Acest caz a devastat comunitatea Round Lake Beach și nu numai”, a spus procurorul Erin Rinehart, într-un comunicat.

Citește și
CRIMA
Un bărbat decapitat a fost găsit într-o clădire părăsită din județul Olt. Cine l-ar fi omorât
Mama era în divorț, dar păstra o legătură cu el de dragul copiilor

„Sperăm că rezoluția de astăzi oferă o anumită măsură de închidere a cazului și vom continua să oferim sprijin familiei”.

Mai mulți membri ai familiei au participat vineri la ședința de judecată. Criminalul a fost arestat după ce a condus poliția într-o urmărire care s-a încheiat cu un accident pe un pod.

După accident, el le-a spus poliției că este responsabil pentru moartea copiilor săi și că a încercat să se sinucidă înainte de a fugi de acasă. Polițiștii i-au găsit la fața locului sângele din tentativa de sinucidere.

Părinții aveau custodia copiilor, dar nu locuiau împreună la momentul morții, au spus autoritățile. O rudă a susținut că Jason suferă de o boală mintală, dar a refuzat să caute ajutor psihiatric, iar Debra era în proces de divorț după ce ar fi suferit numeroase abuzuri din partea bărbatului.

Femeia a vrut însă să mențină o relație cu Jason de dragul copiilor lor și le-a permis să rămână cu el. Jason Karels va fi condamnat la închisoare pe viață pe 16 februarie 2024.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult