Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată îndurerat are o dorință sfâșietoare. Mai cere „măcar încă o zi” cu cei doi copii uciși cu bestialitate

Jason Bennett are o dorință sfâșietoare pentru Anul Nou - un vis care nu se poate împlini niciodată. Să mai petreacă o zi cu copiii săi uciși, scrie Mirror.co.uk.

Jason tocmai a îndurat un al doilea Crăciun fără Lacey, 11 ani, și John, 13 ani.

Cei doi copii au fost ucisi de iubitul fostei sale partenere, mama copiilor lui. Damien Bendall i-a ucis cu sânge rece atât pe copii cât și pe femeie, iar ulterior a primit o condamnare pe viață pentru crimă.

Acum Jason și-a exprimat agonia și „amintiri neprețuite” pe care le are într-un videoclip emoționant de Anul Nou pe TikTok. El a spus: „Crăciunul și Anul Nou au venit și au trecut într-o clipă. Mă bucur că s-a terminat. Voi avea mereu aceste amintiri. Îmi doresc măcar încă o zi lângă ei”.

”Monstrul” Bendall, în vârstă de 32 de ani, a ucis-o pe fosta parteneră a lui Jason, Terri Harris, în vârstă de 35 de ani, împreună cu Lacey, John și prietena, Connie Gent, în vârstă de 11 ani, cu un ciocan în septembrie 2021.

De asemenea, a violat unul dintre copiii care era pe moarte. Bendall o întâlnise pe Terri pe un site de întâlniri cu aproximativ 18 luni înainte. Individul era infractor cunoscut și consumator de droguri. În ziua atacurilor, copiii ridicaseră o taraba în afara casei în care se vindeau dulciuri pentru a strânge bani pentru Cercetarea Cancerului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult