Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr român, găsit carbonizat într-o parcare subterană. Mama sa l-a recunoscut după ce a vizionat o filmare

Un tânăr român a fost găsit carbonizat într-o parcare subterană publică din Seregno, regiunea Lombardia, după ce mama sa i-a recunoscut trăsăturile în timp ce viziona înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Victima este un tânăr în vârstă de 19 ani, de origine română, care trăia de mulți ani în Italia, împreună cu mama sa, precizează Il Giorno, citată de Rotalianul.

Carabinierii din Seregno, regiunea Lombardia, au reușit să-I identifice trupul carbonizat la patru zile după ce a fost dat dispărut de mama sa. Tânărul nu avea documente asupra sa, iar acest lucru a îngreunat procesul de identificare.

Mama băiatului i-a recunoscut trăsăturile acestuia, în timp ce viziona cadre extrase din înregistrările sistemului de supraveghere video.

Analiza imaginilor a arătat și că tânărul avea asupra sa sticle cu combustibil și cartoane, în momentul în care a intrat în parcare. Apoi, băiatul și-ar fi acoperit corpul cu cartoane, care au luat foc. Însă, nici în acest moment nu se știe dacă focul s-a aprins din greșeală sau dacă tânărul și-a dat foc intenționat.

Citește și
roman
Român întors în țară după 21 de ani în Italia: „Eram realizat, dar inima mea era în România”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult