Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat mortal într-un bar. Atacatorul s-a făcut apoi nevăzut. Unde a fost găsit de polițiști

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit după ce ar fi fost înjunghiat într-o altercație, într-un bar din Australia. Cel care l-ar fi ucis a fugit de la fața locului cu un cuțit în mână, scrie New York Post.

Tânărul de 26 de ani se afla la bar alături de mai mulți prieteni, când, la un moment dat, un bărbat înarmat cu un cuțit, însoțit de o femeie, l-a atacat pe tânăr și l-a înjunghiat în piept. Prietenii săi au sunat imediat la serviciile de urgență, iar tânărul a fost dus la spital. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, acesta și-a pierdut viața o oră mai târziu.

Martorii acestui incident tragic spun că totul a durat doar 90 de secunde și sunt șocați de cele întâmplate. Polițiștii spun că înainte de tragedie tinerii și-au împărțit pumni.

După atac, bărbatul care l-ar fi ucis altercație, într-un bar din Australia. Cel care l-ar fi ucis a, însoțit de aceeași femeie cu care venise la bar. Câteva ore mai târziu, oamenii legii l-au găsit pe presupusul criminal la un motel din Mermaid Beach și a fost arestat. Acesta are tot 26 de ani. Polițiștii au confiscat mai multe cuțite din camera de motel, care vor fi examinate medico-legal pentru a stabili dacă au fost folosite pentru uciderea tânărului de 26 de ani.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și vor să afle dacă cei doi se cunoșteau. 

Citește și
crima
O femeie a găsit în camera fiului său un cadavru învelit în plastic. Cine ar fi comis crima

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult