Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a încercat să răpească o fetiță de 10 ani de lângă școală. Ce au făcut părinții după ce l-au recunoscut la TV

Un bărbat în vârstă de 28 de ani este acuzat de răpire, după ce a încercat să răpească o fetiță de 10 ani, de lângă școala la care învăța.

Diego James Gettler a fost arestat după ce părinții săi au mers la poliție și au declarat că l-au recunoscut din pozele făcute publice.

Fetița le-a spus ofițerilor că a fost lăsată la școală în acea dimineață de mama ei și că stătea la câțiva pași de clădire atunci când un bărbat s-a apropiat de ea și a întrebat-o dacă merge la școală.

Acesta ar fi mers în spatele ei, ar fi urcat pe scări, apoi s-a întors și s-a apropiat de ea.

„Bărbatul a făcut-o să se simtă ciudat, așa că s-a ridicat și a mers în spatele scărilor. El a prins-o atunci, punându-și brațele în jurul ei”, a spus un ofițer.

Citește și
Centrala nucleară de la Zaporojie
Agenţia ucraineană Energoatom acuză forţele ruse care ocupă centrala Zaporojie că i-au răpit şi maltratat personalul

Fetița a început să țipe, iar „bărbatul i-a acoperit gura cu mâinile ca să o oprească”, a mai spus ofițerul. „Fetița le-a spus detectivilor că a început să se agațe de bărbat și a reușit să-i tragă de pe față masca pe care o purta. Atunci el a fugit”.

Poliția a găsit imaginile filmate de camerele de supraveghere, care l-au surprins pe bărbatul parcând mașina, mergând spre școală și încercând să răpească fata. Ulterior, acesta a fugit și s-a urcat în mașină, pe scaunul pasagerului.

În aceeași zi, poliția a făcut aceste imagini publice. Părinții lui s-au prezentat la sediul pliției, spunând că și-au recunoscut fiul din fotografiile publicate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult