Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un spaniol a fost filmat alergând cu hainele în flăcări, în timp ce se lupta cu incendiile devastatoare de vegetație

Un bărbat a scăpat cu viață dintr-un incendiu de vegetație din Spania. El s-a ales cu arsuri grave, după ce excavatorul în care se afla a fost cuprins de flăcări.

Bărbatul, Ángel Martín Arjona, se afla în excavator pentru că participa la o acțiune de stingere a incendiilor din regiunea Castilla y Leon, în nord-vestul țării, conform The Guardian. 

Într-o înregistrare, se observă cum excavatorul este cuprins de flăcări. Apoi, nu se mai vede deloc utilajul, dar după câteva momente bărbatul începe să alerge pe câmp, în timp ce hainele îi ardeau.

După câteva momente, în care Ángel Martín Arjona s-a împiedicat, s-a ridicat și a continuat să fugă, el a reușit să se îndepărteze de limita incendiului.

Serviciile regionale de urgență au transmis că bărbatul a suferit arsuri grave. După ce a fost tratat la un centru medical local, a fost transportat cu elicopterul la spitalul universitar Río Hortega din Valladolid.

Citește și
spania, canicula
Canicula continuă să facă ravagii în Europa. Valul extrem de căldură a provocat sute de decese în Spania, în ultima săptămână

José Manuel Taba, un prieten de familie, a spus că Arjona se afla într-o stare gravă, dar era conștient și a reușit să comunice cu soția sa, marți.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult