Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cursă nebună, filmată de un șofer Uber. Ce a încercat să facă un client la 100 Km/h

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer Uber din California  a avut parte de o cursă pe care n-o va uita toată viața.

A fost nevoit să se lupte cu un client care tot încerca să tragă de volan, pe autostradă, la peste 100 de kilometri pe oră. Sâmbăta, Alberto Castro, din Sacramento, California, a avut o cursă de pomină, în afara oraşului, pe autostradă.

Şofer: "Îmi zicea: "O să faci accident". "Nu, n-o să pățim nimic", răspundeam. Dar el repeta: "Ba da, o să faci accident." S-a lăsat puțin într-o parte, dar după nici două secunde s-a repezit și a tras de volan. În acel moment am tăiat două benzi pe șosea.”

Camera video de bord a filmat comportamentul clientului, care era beat. Șoferul a redresat mașina și a crezut că pasagerul turbulent s-a potolit.

Citește și
taxi
Taximetrist atacat și mutilat pe viață de o clientă. Cu ce a supărat-o

Șofer: "A început să-mi spună: "Te iubesc, frate", dar se tot apleca peste volan, când împingea volanul, când trăgea de el".

Şofer: "A trebuit să mă lupt cu el din toate puterile și să încerc să mențin controlul asupra volanului, nu știu cum de n-am lovit pe nimeni".

Castro a apucat să sune la poliţie, sperând că ceilați din trafic își vor da seama că are probleme, că se luptă să-și controleze propria mașină. La un moment dat, ca să nu lovească pe nimeni, a oprit unde era, pe bandă a doua.

Până la urma clientul cu pricină a fost arestat şi va da socoteală pentru mai multe acuzaţii legate de consumul de alcool, şi pericol în trafic. A comandat maşina dintr-un bar, după ce a turnat în el, spun martorii, mari cantităţi de alcool. S-a filmat și după ce s-a urcat în mașina, și a transmis live pe Facebook, înainte să-i vină poftă să se joace cu volanul. După 20 de minute de la aceasta postare, era arestat de poliţie.

Când a văzut prima dată înregistrarea de pe camera video din interiorul maşinii, Alberto Castro și-a dat seama cât de aproape a fost de un accident posibil fatal, care să-i răpească viața. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult