Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un şofer de taxi a fugit cu geanta clientei, în care erau peste 100.000 euro

Taximetristul de 57 de ani a fost arestat de poliţie, care a găsit banii în locuinţa lui.

Poliţia din Hong Kong a arestat un şofer de taxi suspectat că a încercat să îşi însuşească o pungă în care se aflau 1,1 milioane de dolari din Hong Kong (118.000 de euro), uitată de o clientă în autovehiculul său, informează marţi AFP.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, potrivit publicaţiei Ming Pao din Hong Kong, când şoferul de taxi a transportat-o acasă pe această pasageră care deţine o casă de schimb valutar.

Şoferul, identificat doar sub numele Tang, a fost găsit prin intermediul dispeceratului companiei de taximetrie la care apelase clienta.

Tang, în vârstă de 57 de ani, a declarat iniţial că nu a văzut niciodată banii afirmând că unul dintre clienţii pe care i-a transportat ulterior ar fi putut fugi cu prada.

Citește și
Vladimir Putin si Anatolii Sobciak
Putin a dezvăluit că voia să se facă taximetrist. "Dormeam cu puşca sub pernă"

Însă, banii au fost în cele din urmă găsiţi în locuinţa şoferului, iar acesta a fost reţinut pentru furt, după cum a indicat într-un comunicat poliţia din Hong Kong.

Aceasta nu este prima dată când are loc un astfel de eveniment în Hong Kong. În 2014, în Ajunul Crăciunului, mai multe cutii care conţineau bancnote cu valoarea totală de peste 15 milioane de dolari din Hong Kong, au căzut dintr-o maşină blindată a cărei portieră s-a deschis accidental, ceea ce a stârnit agitaţie în rândul pietonilor şi automobiliştilor. Traficul a fost paralizat chiar şi pe Gloucester Road, în centru, deoarece şoferii s-au repezit afară din autovehicule pentru a prinde sutele de bancnote împrăştiate pe acest drum foarte circulat, precizează sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult