Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un şarpe uriaş a ţinut sub teroare 5 zile capitala Braziliei. Reptila fusese crescută la bloc

Un şarpe boa de mari dimensiuni a fost capturat după 5 zile în Brasilia.

Poliţia mediului din Brazilia a capturat după cinci zile un şarpe boa constrictor, care evadase dintr-un apartament dintr-un cartier rezidenţial din Brasilia, au informat surse oficiale citate de EFE.

Un locatar a fost cel care a alertat agenţii, după ce reptila apăruse pe neaşteptate în apartamentul unui tânăr de la parter.

Şarpele boa constrictor, de un metru şi jumătate lungime, aparţine unui alt vecin care locuieşte la etajul 28 şi care îl creştea în casă fără să aibă autorizaţie legală pentru această specie. Şarpele dispăruse din apartamentul său joia trecută.

Comandantul echipei, José Gabriel de Souza, a avertizat locatarii că în acest sezon al ploilor reptila va căuta un loc uscat şi călduţ şi că se va deplasa prin clădire în căutarea unui astfel de adăpost.

Citește și
sarpe cu 2 capete
O femeie a găsit în casă un şarpe cu 2 capete. Ce spun specialiştii

"Am antrenat personalul blocului şi portarul şi am lăsat echipament special (...) Luni în jurul orei 21:00 reptila a apărut la parter, iar un locatar a avertizat echipa care a reuşit să-l prindă", a precizat Souza.

Şarpele va trece printr-un proces de readaptare la mediul înconjurător, având în vedere că a fost crescut în captivitate.

Dacă va reuşi să se adapteze va fi eliberat în mediul său natural, în caz contrar, va fi dus la Grădina Zoologică din Brasilia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult