Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un rus a aruncat liftul în aer, vrând să se răzbune pe un vecin care făcea zgomot

Un rus din Irkutsk a aruncat în aer liftul blocului în care locuia, dorind să se răzbune pe un vecin care îl deranja, pentru că facea zgomot.

Explozia a avut loc pe 30 noiembrie. Un bărbat în vârstă de 30 de ani se afla în lift în momentul exploziei și a fost rănit. 

Conform anchetatorilor, explozia a fost provocată de un dispozitiv artizanal făcut de un bărbat de 50 de ani, conform Gazeta.ru.

Presa locală scrie că cei doi bărbați erau în conflict de mai multă vreme, pentru că victima făcea reparații în apartament și făcea zgomot.

Suspectul a fost reținut, iar în apartamentul său polițiștii au găsit elemente folosite pentru a face dispozitivul artizanal.

“S-a auzit o bubuitură puternică. Mirosea a carbit. Totul era plin de fum”, a spun un locuitor, după momentul exploziei.

Acesta este al doilea conflict de acest gen din Rusia, care a avut loc doar în luna noiembrie. la începutul lunii noiembrie, în Balashika, lângă Moscova, mai mulți locatari dintr-o scară au atacat muncitorii care reparau liftul, nemulțumiți de zgomot. Unul dintre atacatori a împușcat un muncitor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult