Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român s-a întors în Marea Britanie la 17 zile după ce a fost deportat. Poliția îl acuză că și-a chinuit iubita ani la rând

Un român a fost găsit în Marea Britanie la doar 17 zile după ce autoritățile de la Londra l-au deportat, acuzându-l că și-a abuzat iubita timp de mai mulți ani. Dragos Henter este bucătar și a fost închis pentru 32 de luni pentru faptele sale.

Chef Dragoș Henter a fost încarcerat pentru 32 de luni anul trecut, după ce a amenințat o femeie pentru a o face să arate ca Joker din filmele Batman. De asemenea, acesta a și-ar fi abuzat partenera timp de patru ani, notează Mirror.

Poliția a declarat că românul reprezintă un pericol public și decis deportarea sa în România pe 21 august, după ce și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea. Însă doar 17 zile mai târziu, pe 7 septembrie, Henter a reușit să se strecoare înapoi în Regatul Unit și a fost găsit conducând beat prin Dundee, Scoția. Când a fost tras pe dreapta de polițiști, acesta le-a dat un nume fals, dar verificările ulterioare au stabilit că sosise ilegal în Scoția. Henter, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în fața instanței în ceea ce privește acuzațiile legate de intrare ilegală în țară și de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În fața instanței, el a recunoscut că a intrat cu bună știință în Regatul Unit încălcând un ordin de expulzare. O sursă apropiată cazului a declarat că Henter le-a spus oficialilor că a plătit 10.000 de lire sterline pentru a fi readus clandestin la soția și copiii săi. Când a fost interogat de poliție, Henter le-a spus că plănuia să continue să se întoarcă în Scoția de fiecare dată când era deportat în România.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult