Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român este căutat în UK pentru moartea a 39 de migranți într-un camion frigorific. FOTO

Poliția britanică a făcut publică o poză cu un român căutat pentru că ar fi făcut parte dintr-un grup vinovat pentru moartea a 39 de migranți care au fost găsiți morți într-un camion frigorific.

Marius Mihai Drăghici este suspectat că face parte dintr-o rețea care a coordonat călătoriile imigranților în Marea Britanie.

Bărbatul de 48 de ani lucrează în industria de transport și are legături în Bacău, dar și în Spania, conform Sky News.

Victimele - bărbați, femei și copii- cu vârste cuprinse între 15 și 44 de ani - s-au sufocat după ce au fost închise într-un camion timp de aproape 12 ore. Camionul a fost transportat cu feribotul de la Zeebrugge, în Belgia, la Purfleet, pe 23 octombrie 2019.

Zece persoane au fost condamnate până acum în acest caz. Patru bărbați au primit pedepse cuprinse între 13 ani și 27 de ani, pentru ucidere din culpă și complot pentru introducerea ilegală de persoane.

„Până acum, am adus 10 persoane în fața justiției și am obținut pedepse cu închisoarea de aproape 100 de ani în total", a declarat detectivul care se ocupă de caz. 

„Dar am promis familiilor celor care și-au pierdut viața în Essex în octombrie 2019 că nu ne vom opri până când nu se va face dreptate", a punctat acesta, conform Ross Shire Journal. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult