Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din UK și-a amenințat iubita că o ucide, apoi o mănâncă. Ce a făcut, în final, Ioan

Un român din Marea Britanie și-a înjunghiat mortal cu o foarfecă iubita însărcinată, tot româncă, pentru că nu își mai dorea alt copil.

Ioan C., de 44 de ani, este judecat zilele acestea pentru că a ucis-o pe iubita gravidă, Andra H. De asemenea, bărbatul este judecat și pentru uciderea copilului nenăscut. În timpul procesului, anchetatorii au spus că românul - consumator de droguri - și-a terorizat iubita, pe care a amenințat-o de nenumărate ori că o va ucide, iar apoi o va mânca, relatează Daily Mail.

Bărbatul și-a ucis iubita, pe Andra H., de 28 de ani, în cursul lunii iunie. Femeia a fost lovită de mai multe ori, însă una din lovituri - în zona gâtului, cu o foarfecă - i-a fost fatală.

Andra era însărcinată cu al treilea copil, care a murit și el în urma atacului.

Bărbatul a fost cel care a sunat la poliție și a anunțat crima: ”E moartă, eu am ucis-o”, le-a spus anchetatorilor la telefon.

În timpul audierilor de luni, fiica lui Ioan C. provenită dintr-o altă relație, care locuiește la Londra, a spus că tatăl ei a sunat-o și pe ea în ziua crimei și a spus: ”am scăpat de ea”. Tănăra a mai spus că tatăl ei nu-și mai dorea un alt copil și a fost extrem de furios din ziua în care a aflat că Andra era din nou însărcinată.

Procesul românul este în plină desfășurare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult