Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a salvat o fetiță de 9 ani din fața unei mașini în Italia. Omul a sărit pur și simplu în stradă riscându-și viața

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene impresionante cu protagoniști români în Italia. Un român a salvat-o din fața unei mașini pe o fetiță de 9 ani, care ajunsese în mijlocul străzii.  

Omul a sărit pur și simplu în stradă riscându-și viața și s-a rostogolit cu copila de cealaltă parte a drumului înainte ca ea sa fie lovită de autoturismul care venea cu viteză mare.

Bărbatul a fost acroșat de mașină, dar a scăpat cu răni ușoare, la fel și fetița pe care o ținea în brațe. Întâmplarea s-a petrecut în nordul ltaliei, într-o localitate din provincia Piacenza. Românul erou este şofer de TIR, muncea şi se oprise să îşi ia o cafea şi ţigări, chiar la barul deţinut de familia de români.

Cât a aşteptat acolo, a văzut-o pe fetiţa de 9 ani, care vorbea cu mama sa. La un moment dat, adulţii au realizat că cea mică nu mai era în bar. În câteva clipe, şoferul de TIR a văzut-o pe copilă, că ieşise în stradă şi traversa.

În acelaşi timp, el a auzit zgomotul puternic, făcut de o maşină care venea cu mare viteză. Fără să stea pe gânduri, bărbatul spune că "a zburat" pur şi simplu în stradă, a prins-o pe fetiţa şi s-a rotogolit cu ea în partea cealaltă a drumului. Fetiţa nu a fost rănită, dar salvatorul a fost acroşat de maşina respectivă cu oglindă şi a suferit o contuzie la braţ. Şoferul acesteia nu a oprit. L-au tras pe dreapta poliţiştii, apoi. După întâmplare, familia fetiţei i-a mulţumit public soferuliui de TIR, pentru fapta sa eroică.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult