Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român a murit împușcat în Belgia, iar altul e rănit grav, după o urmărire în trafic cu cinci turci

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șicanare în trafic încheiată tragic pentru doi români, în oraşul belgian Liège. Un tânăr de 28 de ani din județul Botoșani a fost împușcat mortal, iar celălalt a fost grav rănit.

Cei doi i-au urmărit cu mașina pe cinci cetațeni turci, cu care avuseseră o disputa verbală pe autostradă.

Bărbatul de 28 de ani era pasager într-o maşină în care se aflau alţi trei români. Romanii s-ar fi luat la cearta pe autostrada cu cei cinci turci, aflați în altă mașină, și au plecat în urmărirea lor.

După aproximativ 3 km, au oprit cu toții în apropierea unei şcoli, într-un cartier din Liege. Acolo, un bărbat s-a îndreptat spre mașina românilor și a tras mai multe focuri de armă, scrie presa belgiană.

Tânărul de 28 de ani a murit pe loc, iar altul - nimerit în cap - a fost dus în stare gravă la spital. Bărbatul ucis este din Botoşani, iar familia lui face acum demersuri pentru repatrierea trupului.

Citește și
moarte falsa
Un bărbat și-a înscenat propria moarte pentru „a da o lecție familiei sale”. A venit cu un elicopter la funeralii | VIDEO

Cel mai probabil, atacatorul a fost chemat de cei urmăriți la locul unde s-a petrecut crima, potrivit poliției. Turcii aflați în mașină au fost arestaţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult