Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un reporter CNN, ”fără cuvinte” după ce a văzut noul sondaj Donald Trump-Joe Biden: ”Sfinte Sisoe, oameni buni!”

Un jurnalist CNN s-a arătat șocat de modul în care se situează în prezent fostul președinte Donald Trump în sondajele de opinie, în rândul alegătorilor de culoare, în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024.  

Luni, Harry Enten, reporter al secției de politică CNN, a declarat că a rămas "fără cuvinte" după ce a văzut cât a crescut în sondaje prezumtivul candidat prezidențial republican Trump.

Astfel, potrivit noilor date, citate de Huffington Post, Donald Trump a crescut de la aproximativ 7% în 2020 la 21% acum - în comparație cu prăbușirea în sondaje a președintelui Joe Biden, de la 86% la 70% în aceeași perioadă.

"Continui să caut semne că acest lucru va reveni la normal și nu văd încă în sondaje nimic", a declarat Enten pentru prezentatorul John Berman.

"Ne îndreptăm spre o performanță istorică pentru candidatul republican la președinție, cum nu am mai văzut în ultimele șase decenii.", a mai spus el.

Citește și
Hunter Biden
Detalii picante din viața lui Hunter Biden. Relație amoroasă cu văduva fratelui său. Amândoi consumau droguri

Trump pare să fi făcut progrese deosebite în special în rândul alegătorilor de culoare mai tineri, a sugerat el. "Uitați-vă la alegătorii de culoare cu vârsta sub 50 de ani. Sfinte Sisoe, oameni buni! Sfinte Sisoe!"

Sprijinul pentru Biden a "scăzut" de la 80 de puncte la 37 de puncte, a detaliat Enten. "Acest avans a scăzut cu mai mult de jumătate. Pur și simplu nu am mai văzut așa ceva. Sunt ca și fără cuvinte, pentru că întotdeauna te uiți la istorie și spui: "Bine, acesta este un moment istoric"."

Enten a mai spus că acest lucru ar putea indica "un moment istoric chiar acum, când alegătorii de culoare cu vârsta sub 50 de ani, care au fost în mod istoric o parte atât de importantă a coaliției democrate, pleacă în masă".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult