Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pui de pisică, „norocos că a supraviețuit” după ce a fost îndesat într-o pungă și aruncat peste un perete înalt

Un pui de pisică aruncat de la o înălțime de peste 5 metri într-o pungă de congelare cu fermoar a fost „norocos să supraviețuiască”, potrivit unei organizații caritabile de salvare a animalelorm scrie Mirror.

Micul animal, cunoscut sub numele de Pearl, a fost găsit în curtea din spate a County Cat Rescue într-o stare îngrozitoare, fără blană pe corp și infecții.

Pearl, care are șase luni, a fost dusă la un veterinar care i-a dat unguent pentru a atenua durerea, dar starea ei s-a agravat și în cele din urmă și-a pierdut un ochi.

Maria Miller, proprietarul fundației de caritate, a declarat pentru Liverpool Echo: „Nu avea blană pe ea, corpul ei era ca o coajă tare. Avea foarte multe infecții. Pearl a trebuit să facă injecții cu steroizi, dar a continuat să se scarpine chiar și după tratament și din păcate și-a atins globul ocular”.

Maria a adăugat că fundația o postat pe Facebook un anunț pentru a încerca să găsească proprietarul. De asemenea, a fost deschisă o strângere de fonduri pentru a acoperi costurile tratamentului lui Pearl.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult