Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un poștaș a fost condamnat la închisoare după ce a ucis cu sânge rece un bebeluș ”care îl irita”

Un poștaș care a ucis copilul prietenei sale după ce a fost ”iritat” de bebeluș, a fost închis pentru omor din culpă, scrie Sky News.

Scott Coombe l-a atacat în mod repetat pe Andrew Cawker, în vârstă de 18 luni, pe parcursul unui an, după ce s-a mutat în apartamentul lui Tamika Beaton din sud-estul Londrei, înainte de a-i provoca băiatului mai multe răni la cap care au fost cauzatoare de moarte.

Femeie, în vârstă de 25 de ani, a bănuit că fiul ei a fost abuzat, dar a ales să nu intervină sau să caute ajutor, a spus Poliția Metropolitană.

Andrew a murit după ce a fost zguduit puternic și aruncat de bărbatul inculpat, care devenise „iritat” că avea grijă de el în timp ce Beaton era la un curs de dans în iulie 2019.

Copilul nu și-a revenit niciodată după ce a fost lovit cu capul de podea și a murit la spital două săptămâni mai târziu.

Vineri, Coombe a fost condamnat la nouă ani de închisoare după ce a recunoscut uciderea din culpă, rele tratamente aplicate minorilor și agresiune.

După ce l-a rănit mortal pe Andrew, Coombe a sunat la urgențe și a susținut că bebelușul a început „să se simtă rău” și a suferit o criză.

Cu toate acestea, personalul spitalului și-a exprimat îngrijorarea că rănile nu ar fi putut fi accidentale.

Poștașul în vârstă de 24 de ani a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și apoi arestat în continuare sub suspiciunea de crimă după moartea lui Andrew.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult