Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pilot și echipajul său au rămas blocați mai multe ore într-un lift de pe un aeroport din Marea Britanie

Un zbor al companiei Qatar Airways a fost întârziat marți, după ce pilotul și membrii echipajului au rămas blocați în liftul unui aeroport timp de peste trei ore.  

Avionul Boeing 787 Dreamliner trebuia să decoleze de pe aeroportul Birmingham din Marea Britanie la ora 7:45, dar a plecat după aproape patru ore, conform datelor de pe Flightradar24, potrivit Business Insider.

Membrii echipajului zborului au raportat că au rămas blocați într-unul dintre lifturile temporare ale aeroportusui în jurul orei 6:00 dimineața, a spus un purtător de cuvânt al aeroportului pentru sursa citată.

Șase persoane erau blocate în lift atunci când pompierii au ajuns la fața locului.

Pompierii au fost nevoiți să îndepărteze un panou pentru a elibera echipajul.

Citește și
pasageri avion
Ce s-a întâmplat cu un însoțitor de zbor care a căzut din picioare chiar înainte de decolarea unui avion transoceanic

„Lucrând cu inginerii de la fața locului, am eliberat cele șase persoane cu ajutorul unor unelte, a unei scări și a unor scânduri", a declarat un purtător de cuvânt al serviciului de pompieri. „Nimeni nu a fost rănit".

„Ne pare foarte rău pentru membrii echipajului companiei aeriene și pentru clienții afectați de acest lucru", a adăugat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Birmingham.

Daily Mail a relatat că toți cei care urmau să zboare cu avionul au fost mutați departe de zona de îmbarcare în timp ce așteptau noutăți. Li s-au oferit tichete de masă și s-a creat „o coadă masivă”, a povestit un pasager pentru Daily Mail.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult