Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pilot rus care a ucis zeci de tineri și copii ucraineni a fost omorât cu ciocanul. Imagini șocante

Un pilot rus direct responsabil de uciderea a zeci de civili ucraineni, majoritatea tineri și copii, a fost omorât cu ciocanul, a anunțat luni principala direcție ucraineană de informații. Criminalul de război a fost eliminat de agenții ucraineni.  

Direcția principală de informații a Ucrainei a raportat luni moartea unui pilot rus Tu-22M3 pe teritoriul Rusiei, scrie Novinite.

Cadavrul său a fost descoperit în satul Suponevo, lângă Bryansk, unde a fost găsit cu răni grave la cap provocate de un ciocan.

Moartea criminalului de război a fost anunțată și de serviciul de informații al armatei din Ucraina (HUR), care a publicat și imagini șocante ale cadavrului lui Golenkov.

Imaginile șocante cu criminalul de război rus asasinat de agenții ucraineni pot fi văzute AICI.

Citește și
drone ucraina
Rusia a lansat unul din cele mai masive atacuri cu drone de la începutul războiului cu Ucraina

Dmitri Golenkov a fost pilot al Regimentului 52 de Aviație pentru Bombardierele Grele al Forțelor Aerospațiale Ruse, staționat pe aerodromul Shaikovka. A deținut rolul de șef de stat major al escadronului de aviație rusă.

Golenkov a fost implicat în lovituri cu rachete împotriva siturilor civile din Ucraina, inclusiv în atacul asupra centrului comercial Amstor din Kremenchuk, regiunea Poltava, pe 27 iunie 2022.

Criminalul rus de război a ucis 68 de civili ucraineni și a rănit alte zeci. Majoritatea erau tineri și copii

La momentul atacului, aproximativ 1.000 de persoane se aflau în interiorul centrului comercial, Golenkov fiind direct responsabil de moartea a 22 de persoane și rănirea altor zeci.

Pilotul rus a fost, de asemenea, responsabil pentru o lovitură cu rachete asupra unei clădiri rezidențiale din Dnipro la 14 ianuarie 2023, care a dus la moartea a 46 de civili ucraineni, inclusiv șase copii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult