Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pilot a fost găsit mort într-o pădure din SUA, după ce aeronava construită de el s-a prăbușit. A fost căutat patru zile

Un pilot în vârstă de 82 de ani din SUA a fost găsit mort într-o pădure din Michigan, după ce aeronava construită chiar de el s-a prăbușit. Descoperirea șocantă a fost făcută după patru zile de căutări.

Richard Martin, un pilot foarte pasionat de avioane, a decolat cu aeronava Sonex, construită de el, când aceasta s-a prăbușit, iar Richard a fost dat dispărut, relatează Metro.

Un membru al familiei sale a dat alarma după ce a așteptat ca bărbatul să se întoarcă de la zborul său. După ore întregi, acesta nu a mai venit acasă. Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de căutare, iar bărbatul a fost găsit fără viață după patru zile.

Un manager de la Aeroportul Municipal Dowagiac le-a spus anchetatorilor că Martin zbura constant cu avionul aproximativ 1-2 ore duminica dimineața.

„El însuși a construit aeronava, este considerată o navă experimentală. Este foarte bine construită, foarte bine întreținută. Era o persoană foarte meticuloasă”, a spus un manager de aeroport pentru WSBT.

Citește și
energizant
Medic, despre consumul de energizante în rândul tinerilor: „Dacă la mașină punem combustibil de avion, o să bubuie”

Anchetatorii vor să afle cauza prăbușirii avionului. Cauza morții lui Martin nu a fost încă stabilită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult