Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pastor a fost obligat să se căsătorească cu logodnica sa moartă, după ce familia ei a aflat cum s-a produs tragedia

Un pastor din Nigeria a fost obligat să se căsătorească cu logodnica post-mortem. Tânăra a decedat după ce bărbatul a constrâns-o să facă avort, scrie Daily Star.

Pastorul Success Emeka Sunday a fost forțat de familia fetei să se căsătorească cu ea înainte să o îngroape, după ce bărbatul a mărturisit că a avut un rol important în moartea ei. Preotul a obligat-o pe tânără să facă avort de teama reacției bisericii la o naștere în afara căsătoriei.

Cei doi erau împreună de cinci ani și s-au logodit anul trecut. În luna februarie acesta ar fi invitat-o pe Okoye casa la el, unde a drogat-o. A dus-o apoi pe tânăra inconștientă la un spital, unde a convins un medic să întrerupă sarcina.

 

Citește și
Pastor
Un pastor a murit după ce a încercat să recreeze Învierea lui Iisus și s-a lăsat îngropat de viu

În timpul procedurii au aprăut complicații, iar Okoye a început să vomite sânge. Bărbatul a transferat-o la un alt centru medical, sub un nume fals, însă ea a decedat.

Sunday le-a spus rudelor fetei că aceasta era foarte bolnavă și că a murit fără ca medicii să o poată ajuta. Familia a aflat ce s-a întâmplat cu adevărat după autopsie, care a scos la iveală faptul că aceasta a fost sedată.

În cele din urmă pastorul a recunoscut tot.

Una dintre prietenele tinerei a povestit că Sunday a fost inițial arestat, dar autoritățile i-au dat drumul după ce a acceptat să se căsătorească cu logodnica sa post-mortem.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult