Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pasager beat a spart o sticlă în avion și a înjunghiat un bărbat. Aeronava a aterizat de urgență

Scene șocante au avut loc la bordul unui avion care decolase din Londra, Marea Britanie, și se îndrepta către Sfânta Lucia, Caraibe. Un pasager beat a spart o sticlă și a înjunghiat un bărbat, în timpul unui conflict.

Scandalul a avut loc pe parcursul unei curse aeriene către Aeroportul Internațional Hewanorra care a durat opt ore și jumătate. Totul ar fi pornit - spun ceilalți pasageri - de la o dispută verbală și a escaladat apoi în violență fizică, scrie Mirror.

Pasagerul recalcitrant a luat o sticlă, pe care ulterior a spart-o, și a folosit-o pentru a-l înjunghia pe celălalt bărbat. Echipajul companiei British Airways, care opera zborul, precum și unii dintre pasageri, au intervenit să-l imobilizeze pe atacator.Un bărbat a încercat să intervină ca mediator în conflict, dar a suferit o tăietură care a necesitat 12 copci.

Aeronava a aterizat de urgență, iar pasagerul rănit a a primit îngrijiri medicale la Spitalul St Jude. Agresorul a fost arestat.

„Cercetăm acest caz. Aceasta este o problemă foarte gravă care a avut loc într-un avion”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției din St Lucia.

Citește și
femeie
O femeie a început să țipe într-un avion că vrea să coboare, spunând că unul dintre pasageri nu este real | VIDEO

„Suntem șocați că cineva ar putea acționa în acest mod și suntem recunoscători echipajului nostru foarte bine pregătit și pasagerilor care i-au sprijinit în gestionarea acestui incident dificil. Dorim să asigurăm pasagerii că acest comportament nu va fi niciodată tolerat și vom lua întotdeauna măsurile corespunzătoare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei British Airways.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult