Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un paramedic a fost filmat în timp ce fura bani de la o femeie de 94 de ani, la doar câteva momente după ce a murit | VIDEO

Mark Titley a fost filmat în timp ce lua 60 de lire sterline din casa unei femei în vârstă de 94 de ani, la doar câteva momente după ce aceasta s-a prăbușit în grădină și a murit. Bărbatul a scăpat doar cu o condamnare cu suspendare.

Un paramedic a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce fura 60 de lire sterline din casa unei femei de 94 de ani, la câteva momente după ce aceasta s-a prăbușit în grădină și a murit.

Mark Titley a fost filmat în timp ce se uită în sus și observă camera, apoi pune banii la loc. Fiul victimei a văzut ulterior înregistrarea și a declarat că gestul paramedicului l-a dezgustat și i-a provocat greață, scrie Mirror.

Titley, în vârstă de 58 de ani, a fost unul dintre cei patru paramedici chemați la domiciliul femeii din Shrewsbury, pe 29 iunie anul trecut, în urma unor informații potrivit cărora aceasta se prăbușise în grădină.

Femeia locuia singură, iar resuscitarea cardio-respiratorie și suportul vital avansat au fost efectuate timp de aproximativ 20 de minute, înainte ca aceasta să fie, din păcate, declarată decedată.

Citește și
clanul ghiocel
Cum acționa Clanul Ghiocel în SUA, unde a strâns o avere de 1,4 milioane de dolari, pe care a expediat-o în România

Într-un comunicat, poliția a săpus că Titley a intrat apoi în proprietate în căutarea unui formular, dar a fost filmat în timp ce căuta într-o cutie de plastic plină de bani și ridica bancnotele pentru a le număra, înainte de a pune aproximativ 60 de lire sterline în buzunarul de la pantaloni. Titley s-a uitat apoi în jur și a observat camera de supraveghere, apoi a scos banii din buzunar și i-a pus la loc, în cutie.

Inițial, Titley a negat acuzația, spunând poliției că intenționa să „securizeze” banii și să îi ducă la membrii familiei. Cu toate acestea, el a recunoscut ulterior furtul și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare.

De asemenea, i s-a ordonat să efectueze 120 de ore de muncă în folosul comunității și să plătească 530 de lire sterline pentru costuri și o suprataxă de 187 de lire sterline pentru victimă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult