Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un om de afaceri, găsit mort în mașină, mușcat de șarpe. Iubita lui a angajat un hipnotizator de șerpi pentru a se răzbuna

Un om de afaceri în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în mașina sa în nordul Indiei, poliția spunând că iubita sa, împreună cu un hipnotizator de șerpi, un prieten și două menajere au conspirat pentru a-l ucide, dezlănțuind o cobră asupra sa.  

Poliția a găsit cadavrul lui Ankit Chauhan pe 15 iulie, în interiorul unei mașini parcate pe marginea drumului, cu contactul încă pornit, a declarat superintendentul principal al poliției din Haldwani, Nainital, Pankaj Bhatt, potrivit The Hindustan Times, citată de Insider.

Bhatt a declarat pentru ziar că poliția a crezut inițial că Chauhan a murit accidental din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon, dar rezultatele autopsiei au spus altceva.

Aceste rezultate au sugerat că a murit din cauza „veninului de șarpe”, a spus Bhatt, potrivit ziarului.

Chauhan a fost găsit cu două mușcături de șarpe pe picior, a relatat ziarul indian Amar Ujala.

Citește și
cort
Descoperirea înfiorătoare făcută de un bărbat care a petrecut noaptea în cort. „Bănuiesc că a dormit cu mine”

Potrivit The Economic Times, jurnalul de apeluri al iubitei bărbatului, Mahi Arya, a arătat că aceasta a fost în contact cu Ramesh Nath, un hipnotizator de șerpi stabilit în Uttar Pradesh, a declarat poliția. The Economic Times a relatat că Arya i-a plătit lui Nath 10.000 de rupii, adică 121,88 de dolari, pentru ca Chauhan să fie mușcat.

Poliția l-a arestat pe Nath, luni, a declarat Bhatt, potrivit The Hindustan Times.

În timpul unui interogatoriu al poliției, acesta a declarat că Arya, prietenul ei Deep Kandpal și două menajere au conspirat pentru a-l ucide pe Chauhan, a spus Bhatt, potrivit presei indiene.

Nath a mai spus poliției că Arya a luat „măsura extremă” pentru că Chauhan obișnuia să abuzeze de ea când era beat, potrivit The Hindustan Times.

Poliția a declarat că incidentul a avut loc pe 14 iulie, când Chauhan a vizitat casa lui Mahi, ceilalți patru fiind prezenți la fața locului, potrivit The Hindustan Times.

„Probabil că l-au făcut să bea alcool sau o altă substanță care l-a lăsat inconștient și apoi au asmuțit cobra asupra lui”, a declarat Bhatt, potrivit ziarului.

Sora lui Chauhan a depus o plângere la poliție, numindu-i pe Mahi și Kandpal ca suspecți în cazul uciderii, a declarat poliția pentru The Hindustan Times.

Cinci persoane au fost acuzate de crimă, a precizat poliția, care prevede pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață pentru acestea.

Poliția îi caută în continuare pe Arya, Kandpal și pe cele două menajere, a relatat postul de televiziune indian NDTV.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult