Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un milionar a murit după ce a căzut de pe o stâncă. S-a prăbușit într-o prăpastie, sub privirile prietenilor săi

Un milionar american, CEO al unei companii de software, a murit după ce a căzut în gol peste 60 de metri, în timp ce se cățăra pe stânci, într-un parc național din statul Utah.

Justin Bingham, în vârstă de 40 de ani, făcea alpinism împreună cu alte trei persoane pe 5 octombrie, când a căzut, a declarat Serviciul Parcurilor Naționale, potrivit Daily Mail.

Peste 50 de salvatori din echipa tehnică de căutare și salvare a Parcului Național Zion și Biroul Șerifului din Washington County au lucrat pentru a încerca să îl salveze.

Bingham a fost scos din canionul abrupt cu ajutorul unui elicopter. Din păcate, nu a mai putut fi salvat. A fost declarat decedat până să ajungă elicopterul medical care să îl ducă la un spital.

Bărbatul era căsători și avea patru copii mici, cu soția sa Lindsay.

Acesta se declara un „entuziast al activităților în aer liber și al sporturilor” și obișnuia să posteze des imagini din timpul activităților sale sportive.

Compania sa de tehnologie, Opiniion, a transmis într-un comunicat, după moartea sa: „Justin a fost implicat într-un accident tragic în timp ce se bucura de una dintre cele mai mari pasiuni ale sale – explorarea naturii.- Justin a fost un vizionar care credea în puterea conexiunilor autentice, atât cu clienții noștri, cât și în cadrul echipei noastre. Devotamentul său pentru construirea de relații semnificative a lăsat o amprentă de durată asupra tuturor celor care au avut privilegiul de a-l cunoaște. Spiritul său de aventură și dedicarea pentru a trăi viața din plin vor fi profund regretate.”

Cei trei colegi ai lui Bingham care erau cu el au fost salvați a doua zi dimineață. Doi au fost extrași cu elicopterul, iar al treilea a fost ajutat să coboare în rapel din canion.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult